El projecte

Barcelona rectangular

Volem que Minuta sigui el mitjà digital per entendre el que t’afecta.  I per fer-ho no pretenem arribar els primers ni competir amb el rebombori de l’actualitat. En aquest web no trobaràs esports, política ni successos, sinó informació que t’interessa i no acapara titulars.

Cada dia es publiquen vora 7.000 articles científics (dos milions i mig per any). L’actualitat ens afecta, però també ho fan d’altres esdeveniments, descobriments i realitats que no surten a les notícies i que, al nostre parer, val la pena compartir.

Minuta vol enfocar cap aquí; cap al coneixement que, per curiositat o pragmatisme, ens ajuda a entendre el nostre món. Ens agrada treballar amb referències i en profunditat, però no volem fer-nos feixucs. És per això que també pots escoltar els articles en àudio i estem treballant per portar-te’ls en vídeo.

A Minuta hi trobaràs:

    • Articles d’anàlisi: Desgranem fets rellevants que val la pena conèixer, siguin o no d’actualitat. Furguem documents, fonts i articles per entendre per què passen les coses.
    • Articles de divulgació: Volem que cada dia te’n vagis a dormir sabent quelcom de nou. Compartim informació d’interès sobre el món en què vivim.
    • Informació pràctica: Un petit gest pot facilitar-nos la vida, i a Minuta també som pragmàtics. Et donem claus que poden ser-te útils en el teu dia a dia.

Minuta és un projecte personal amb ganes de créixer. Treballem perquè la recurrència de publicacions sigui cada cop més estable i, sobretot, perquè t’interessi allò que hi trobis.

Ens podeu llegir, escoltar, comentar i compartir en català i castellà.
Pots contactar-nos per qualsevol dubte, suggeriment o comentari. Estarem encantats d’escoltar-te.